WORKSHOPS

Geregeld organiseer ik workshops op een zondagmiddag, waar het mogelijk is vragen of problemen in te brengen, die kunnen leiden tot een opstelling. Sinds 2011 doe ik dit samen met Danny Valkenaers, een vriend en collega uit Mechelen/ BelgiŽ.
Helaas is het qua tijd niet altijd mogelijk dat een ieder die dit wil een opstelling kan vragen voor zichzelf. De tijd die de workshop duurt, is in dit geval dan te beperkt voor het aantal vragen. Echter, in de praktijk blijkt dat dit niet een teleurstelling hoeft te zijn. Ook het representeren (opgesteld worden als representant in de opstelling van de ander) blijkt vaak een dusdanig belangrijke effect te hebben, dat de wens om zelf in deze workshop nog een opstelling te doen niet meer aanwezig is. Je kunt uiteraard ook deelnemen zonder een opstelling te willen doen.
Hoewel in de praktijk blijkt, dat vragen veelal het familiesysteem raken, kunnen ook vragen op andere terreinen, over andere onderwerpen naar voren worden gebracht. Ik wil de ruimte bieden om in principe elke vraag aan de orde te kunnen stellen.

Ook in individuele werkcontacten werk ik met opstellingen. Om die reden zal de workshop ook doorgaan vanaf het moment dat één deelnemer zich heeft opgegeven. Ook stel ik geen voorwaarden aan een maximum aantal deelnemers.

 

De datum voor de volgende workshop: op dit moment nog niet bekend.

Ook andere data volgen t.z.t.PLAATS:

Restaurant&Hotel de Sniep b.v.

Broekwegschouw 211, 2726 LC Zoetermeer; 0031 (0)79 3300980http://hotelsniep.nl/index.php/contact/routebeschrijving.html

Tijd: 13.15 uur – 18.00 uur (vanaf 13.00 uur is er koffie of thee)

DEELNAMEKOSTEN

De kosten voor deelname aan de workshop zijn:

Ä 45.00 (inclusief koffie/thee en snack tussendoor).

Graag dit bedrag vooraf storten op gironummer 6728192 t.n.v. RTA te Zoetermeer

INSCHRIJVEN

Bij voorkeur via de e-mail naar hans.schenkel@online.nl


Telefonisch kan eventueel ook, via nummer 079 3510009 (of bij afwezigheid via mijn mobiele nummer 06 22222 756)